Verlichting

Verlichting kapot of wilt u de verlichting vervangen? Bij het Elektrahuis kunt u de juiste verlichting kopen. Het elektrahuis heeft een ruim aanbod qua verlichting en door onze uitstekende service, bent u altijd op het juiste adres. Wanneer u graag meer informatie wilt bemachtigen staan onze medewerkers via altijd klaar om u te woord te staan. Het Elektrahuis heeft een zeer uitgebreid assortiment waarbij u de perfecte verlichting voor uw huis of kantoor kunt uitzoeken. Denk hierbij aan verlichting voor uw badkamer, woonkamer of zelf uw camper! Tevens is het mogelijk om verschillende types licht te kiezen, zo zijn er onder andere de volgende lichtkleuren: daglicht wit, neutral wit, warmwit

 

LED verlichting

In deze tijd is het erg belangrijk om te verduurzamen, ook hiervoor kunt u bij het Elektrahuis terecht. LED verlichting is dè vervanger voor de ietwat ouderwetse gloeilamp en hiermee kunt u tot wel 90% van de energiekosten besparen, tevens is de levensduur van de LED lamp ook langer dan die van ‘normale’ verlichting. Hierdoor hebt de aanschaf met een aantal jaren alweer terugverdient.

 

Dimbaar

Tegenwoordig willen veel mensen het licht dimmen, de lampen die het Elektrahuis aanbiedt zijn in veel gevallen ook dimbaar (dit is te zien bij de productinformatie). Door licht te dimmen is het mogelijk om verschillende sferen in uw woning te creëren, dit geldt ook voor LED verlichting. Hiermee kunt u het licht aanpassen door de perfecte sfeer in uw huis te creëren.

Wanneer u geen dimmers in huis heeft, kunt u deze natuurlijk bij het Elektrahuis bestellen. (link naar dimmers)

Noodverlichting

Noodverlichting
Ga naar Noodverlichting

Verlichtingsarmaturen

Verlichtingsarmaturen
Ga naar Verlichtingsarmaturen

Lichtbronnen

Lichtbronnen
Ga naar Lichtbronnen