Retourneren

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u uw order volledig of gedeeltelijk wilt retourneren. Vanzelfsprekend zijn hieraan wel een aantal voorwaarden verbonden; 

Retourformulier

  • Houdt u er rekening mee dat het artikel onbeschadigd is, niet gebruikt is, compleet is en over de originele verpakking beschikt.
  • De verzendkosten die u maakt voor het retourneren van de artikelen, zijn voor uw eigen rekening.
  • Wij hanteren een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling.
  • Voor het verwerken van retouren maken wij gebruik van een retourformulier. Hiermee kunnen wij retourzendingen zo efficiënt mogelijk verwerken. Voeg het retourformulier daarom, zo volledig mogelijk ingevuld, toe aan uw retourpakket. 
  • Download hier uw retourformulier.


Retouradres

Een retourzending kunt u sturen of afleveren op het volgende adres: 

Het Elektrahuis B.V.
Twentepoort West 29
7609 RD ALMELO

Afhandeling van uw retourpakket


Na ontvangst van uw retourpakket zullen wij de artikelen controleren. Wanneer uw retourpakket aan de voorwaarden voldoet, betalen we u zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de retour gestuurde artikelen terug. Dit doen we via hetzelfde betaalmiddel waarmee u de artikelen aan ons heeft betaald. U ontvangt hiervan per e-mail een creditfactuur. Terugbetalingen voeren wij binnen enkele dagen tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn uit.

Wanneer kan u bestelde artikel niet retour?

!! Special orders

Wanneer een artikel onder de selectie valt van "special order" dan staan deze ook in onze webshop als "geen voorraad artikel".
Als u deze artikelen besteld dan krijgt u hier ook een mail reaktie van, dat dit artikel speciaal voor u besteld zal worden.
Wanneer het een "special order" betreft dan kunnen deze artikelen ook niet retour gezonden worden.
Uiteraard wanneer één van deze artikelen defect zijn, gaan ze gewoon mee in de normale fabrieksgarantie.